Downloads

Downloads

Of het nu gaat om catalogi, brochures of flyers - hier vindt u alle media van Festool die u kunt downloaden als pdf-bestand

- Maak uw keuze -

Catalogus

Hieronder vindt u alle Festool-catalogi die u kunt downloaden als pdf-bestand.

Verkiest u een volledig interactieve algemene catalogus 2018? Bladeren, uw favorieten aanduiden, downloaden, delen, koesteren... klik dan op 'mijn interactieve algemene catalogus'
Is de interactieve paint-catalogus meer iets voor u? Klik dan op 'mijn interactieve paint-catalogus'


Brochures

Hier vindt u alle brochures over elektrische en persluchtgereedschappen van Festool die u kunt downloaden als pdf-bestand.

Opleidingen

We organiseren elke maand opleidingen in onze demoruimte. Deze opleidingen worden gegeven door de Festool-Productspecialist en zijn open voor ALLE Festool- eindgebruikers.
U krijgt zowel informatie over het Festool-systeem alsook antwoorden op uw specifieke dagelijkse werkuitdagingen. 
Deze workshops zijn gratis voor alle Festool-eindgebruikers.

Etiketten

Ontwerp gratis uw persoonlijk etiket gratis zodat dit perfect past bij uw SYSTAINER T-LOC.

Handleidingen

Hier vindt u alle handleidingen van uw Festool-machines, ook van oudere Festool-producten.

WK 2018

De voetbalwereld is letterlijk klaar voor de aftrap. De lijnen zijn gekrijt, de doelpalen bepalen het kader en de spelers zijn opgewarmd.
Klaar voor anderhalve maand voetbalstrategie en emotie. Met de juiste instelling en de juiste opstelling… of kon het toch beter? De komende weken zullen het uitwijzen. En al is Festool een Duits familiebedrijf en supporteren ze op het hoofdkantoor volop voor die Mannschaft… wij van Festool België hopen vurig op een Duivelse finale.
Om u alvast het overzicht helpen te behouden, hebben we een WK-planner gemaakt. Download deze via onderstaande link en geniet met ons mee!

Download Uw WK-planner