Opleidingen

[Workshops voor eindgebruikers]

Haal meer uit uw Festool-machines

Opleidingen voor eindgebruikers

We organiseren elke maand opleidingen in onze demoruimte. Deze opleidingen worden gegeven door de Festool-Productspecialist en zijn open voor ALLE Festool- eindgebruikers. U krijgt zowel informatie over het Festool-systeem alsook antwoorden op uw specifieke dagelijkse werkuitdagingen.
Deze workshops zijn gratis voor alle Festool-eindgebruikers.

Praktisch
Plaats: nieuw adres Festool Belgium: A.Gossetlaan 48/001 in 1702 Groot-Bijgaarden 
Duur:  van 14 uur tot 18.00 uur
Aantal deelnemers: beperkt tot 14 deelnemers 
Kostprijs: gratis

Graag inschrijven? Klik dan op de datum van de workshop. Een nieuw venster vanuit uw mailbox zal zich vervolgens openen met als 'Onderwerp' het thema en de datum van de workshop. Vermeld uw gegevens (naam, adres en telefoonnumer) om uw inschrijving te vervolledigen.

U kunt ook rechtstreeks een E-mail met alle nuttige informatie sturen naar media-be@festool.com

Domino 

20 september 2019

In deze opleiding wordt de bovenfrees uitgelegd binnen het Festool-systeem. Een goede uitleg volstaat om te begrijpen hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk dit in elkaar zit. Na het volgen van deze workshop heeft u ook het werken met de DOMINO volledig onder de knie.

Ik schrijf me in

18 Volt-assortiment

11 oktober 2019
Werken met de 18 Volt machines van Festool. 
Mét en zonder Bluetooth.
Het perfecte evenwicht tussen duurzaamheid, robuustheid, gewicht en kracht. 
Zowel voor de boormachines, schroefmachines als voor de krachtige werfverlichting.
Ontdek de vele voordelen van het Festool-systeem.
Ik schrijf me in

Renovatie 

8 november 2019 

Efficiënt renoveren en saneren? Wilt u schuren, saneren, mengen of zagen met een kettingzaag in isolatiemateriaal? Ontdek hoe het kan met Festool. Festool heeft voor alles een oplossing. En zeker ook voor de houtbewerking. Maak kennis met het Festool-systeem voor de houtconstructie.

Ik schrijf me in

Het Conturo kantenlijmsysteem

datum opleiding nog te bepalen

De meest perfecte kanten maakt u dankzij het Conturo kantenlijmsysteem. Voorbereiden, afwerken, mobiel of stationair, ... dankzij deze workshop wordt perfect kanten maken kinderspel

Schuren 

datum opleiding nog te bepalen

Ontdek hoe uw productiviteit verhoogt bij oppervlaktebewerking door de juiste keuze van schuurbeweging en schuurpapier. Bovendien zijn er nieuwe ontwikkelingen op gebied van oppervlakbewerking. Maak kennis met de laatste Festool-oplossingen voor het bewerken van nieuwe oppervlakken en voor het renoveren van reeds bestaande. 

Is polijsten nog onbekend voor u? Ontdek welke polijstpasta u best gebruikt in combinatie met de juiste spons voor het meest briljante resultaat.

Frezen + LR 32 + nieuwe APS 900

datum opleiding nog te bepalen
Leren werken met bovenfrezen en/ of kantenfrezen in combinatie met toebehoren zoals aanpasbare freessjablonen (MFS400/700 - nieuwe APS 900), dat is de doelstelling van deze opleiding.
Frees perfecte vierkanten, rechthoeken, cirkels of scharnieren.
Kortom, breidt uw toepassingen met uw freesmachine uit dankzij de slimme toebehoren van Festool. 

Haal meer uit je zaagmachines

datum opleiding nog te bepalen

U kent reeds onze verschillende handzagen? Maar kent u ook alle accessoires die de toepassingsmogelijkheden van uw zagen verruimen? Gebruik je combi-zwaaihaak voor het snel in verstek zagen met de geleiderail en leer welke zaagbladen leiden tot de beste resultaten op verschillend materiaal.

+ vernieuwde semi-stationnaire zagen (geen CMS-systeem)

Verbindingssysteem VS 600

datum opleiding nog te bepalen

Zwaluwstaartverbindingen, kleine of grote verbindingen. Met de VS 600 lukt het allemaal. Dankzij deze workshop hebben verbindingssystemen geen geheimen meer voor u én heeft u meteen ook praktijkervaring.

Semi-stationair werken

datum opleiding nog te bepalen

U heeft behoefte aan stabiliteit bij een zekere mobiliteit? Ontdek dan al onze semi-stationaire machines. De PRECISIO tafelzaag, het veelzijdige CMS-systeem en het VAC SYS vacuum-systeem. Vind het systeem dat perfect bij u past.