Opleidingen

[Workshops voor eindgebruikers]

Haal meer uit uw Festool-machines

Opleidingen voor eindgebruikers

We organiseren elke maand opleidingen in onze demoruimte. Deze opleidingen worden gegeven door de Festool-Productspecialist en zijn open voor ALLE Festool- eindgebruikers. U krijgt zowel informatie over het Festool-systeem alsook antwoorden op uw specifieke dagelijkse werkuitdagingen.
Deze workshops zijn gratis voor alle Festool-eindgebruikers.


Praktisch

Plaats: Festool Belgium: A.Gossetlaan 48/001 in 1702 Groot-Bijgaarden 
Duur:  van 14 uur tot 18.00 uur
Aantal deelnemers: beperkt tot 14 deelnemers 
Kostprijs: gratis

Graag inschrijven? Klik dan op de datum van de workshop. Een nieuw venster vanuit uw mailbox zal zich vervolgens openen met als 'Onderwerp' het thema en de datum van de workshop. Vermeld uw gegevens (naam, adres en telefoonnumer) om uw inschrijving te vervolledigen.

U kunt ook rechtstreeks een E-mail met alle nuttige informatie sturen naar media-be@festool.com

Verbindingssysteem VS 600

14 februari 2020

Zwaluwstaartverbindingen, kleine of grote verbindingen. Met de VS 600 lukt het allemaal. Dankzij deze workshop hebben verbindingssystemen geen geheimen meer voor u én heeft u meteen ook praktijkervaring.

Ik schrijf me in

Haal meer uit je zaagmachines

20 maart 2020. Geannuleerd tot nader order.

U kent reeds onze verschillende handzagen? Maar kent u ook alle accessoires die de toepassingsmogelijkheden van uw zagen verruimen? Gebruik je combi-zwaaihaak voor het snel in verstek zagen met de geleiderail en leer welke zaagbladen leiden tot de beste resultaten op verschillend materiaal.

+ TKS 80 + semi-stationnaire zagen (geen CMS-systeem)

Geannuleerd

18 V, draadloos werken (zagen, boren en schroeven)

3 april 2020. Geannuleerd tot nader order.
Werken met de 18 Volt machines van Festool. 
Mét en zonder Bluetooth.
Het perfecte evenwicht tussen duurzaamheid, robuustheid, gewicht en kracht. 
Zowel voor de boormachines, schroefmachines, zaagmachines als voor de krachtige werfverlichting.
Ontdek de vele voordelen van het Festool-systeem.
Geannuleerd

Frezen + LR 32 + MFS

29 mei  en 12 juni 2020 ***nog enkele plaatsen vrij van 9 u tot 12 u***
Leren werken met bovenfrezen en/ of kantenfrezen in combinatie met toebehoren zoals aanpasbare freessjablonen (MFS 400/700), dat is de doelstelling van deze opleiding.
Frees perfecte vierkanten, rechthoeken, cirkels of scharnieren.
Kortom, breidt uw toepassingen met uw freesmachine uit dankzij de slimme toebehoren van Festool. 
Ik schrijf me in

Domino + Domino Connector 

12 juni 2020  *** 14 u tot 17 u***

In deze opleiding worden de Domino-frees en het demonteerbaar verbindingssysteem uitgelegd. Een goede uitleg volstaat om te begrijpen hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk dit in elkaar zit. Na het volgen van deze workshop heeft u ook het werken met de DOMINO volledig onder de knie.

Tweede datum: 12 juni 2020

Ik schrijf me in

Renovatie 

datum opleiding 2020 nog te bepalen 

Efficiënt renoveren en saneren? Wilt u schuren, saneren, mengen of zagen met een kettingzaag in isolatiemateriaal? Ontdek hoe het kan met Festool. Festool heeft voor alles een oplossing. En zeker ook voor de houtbewerking. Maak kennis met het Festool-systeem voor de houtconstructie.

Volzet

Dakdekker en Houtconstructiebouw

datum opleiding 2020 nog te bepalen

Isolatie snijdt u zoveel sneller en efficiënter met onze isolatiezagen ISC 240 en de SSU-kettingzagen. Ontdek alle mogelijkheden van onze veelzijdige zaagmachines. Balken schaven? Leer er hier alles over. Dakdekkers hebben terecht specifieke eisen voor veiligheid en efficiëntie. Hiervoor hebben we dan ook de perfecte zaagmachine ontwikkeld. De HK en de variant HKC op 18V. Leer ze gebruiken tijdens deze opleiding.

volzet

Het Conturo kantenlijmsysteem

datum opleiding 2020 nog te bepalen

De meest perfecte kanten maakt u dankzij het Conturo kantenlijmsysteem. Voorbereiden, afwerken, mobiel of stationair, ... dankzij deze workshop wordt perfect kanten maken kinderspel

Schuren 

datum opleiding 2020 nog te bepalen

Ontdek hoe uw productiviteit verhoogt bij oppervlaktebewerking door de juiste keuze van schuurbeweging en schuurpapier. Bovendien zijn er nieuwe ontwikkelingen op gebied van oppervlakbewerking. Maak kennis met de laatste Festool-oplossingen voor het bewerken van nieuwe oppervlakken en voor het renoveren van reeds bestaande. 

Is polijsten nog onbekend voor u? Ontdek welke polijstpasta u best gebruikt in combinatie met de juiste spons voor het meest briljante resultaat.