Originele reserve-onderdelen gegarandeerd

Naar de reserve-onderdelencatalogus

Op zoek naar een reserve-onderdeel?


Alle gereedschappen van Festool mogen omwille van de kwaliteit en van de veiligheid uitsluitend door erkende werkplaatsen gerepareerd worden.
We raden sterk aan om herstellingen door Festool te laten uitvoeren.

De wet schrijft voor dat na elke opening van de behuizing een "veiligheidscontrole volgens DGUV-voorschrift 3 en 4 en richtlijn DIN-VDE 0701/0702" uitgevoerd moet worden. Deze controle mag uitsluitend door een hiertoe gekwalificeerde vakman uitgevoerd worden.
Bovendien zijn er voor een correcte reparatie in veel gevallen speciale gereedschappen vereist.
Elke aanspraak op garantie vervalt zodra de herstelling door een niet-erkende werkplaats of persoon uitgevoerd wordt.
We raden u dan ook uitdrukkelijk aan om herstellingen niet zelf uit te voeren.

 

Reserve-onderdelen vinden en bestellen

Om het juiste reserve-onderdeel voor uw gereedschap te vinden, moet u het specifieke machinetype en het onderdeelnummer weten.
Deze gegevens vindt u op het typeplaatje op uw machine en in uw garantiedocumenten. U kunt reserve-onderdelen bestellen via uw vakhandelaar.

Naar de reserve-onderdelencatalogus
  1. U belt tegen het lokale tarief van het Belgische vaste net
  2. De in onze reserve-onderdelencatalogus vermelde prijzen gelden voor Belux en de in de prijslijst aangegeven tijdsperiode. Deze prijslijst vervangt alle eerdere prijsopgaven. Alleen de prijzen die bij de orderregistratie zijn vermeld, zijn voor de aanbieder bindend. Vergissingen voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. de wettelijke btw en verzend- en verpakkingskosten.