Vervanging bij diefstal.

Uw geregistreerd gereedschap is verdwenen. Gestolen. Dit is weliswaar ergerlijk, maar geen reden om u uit uw lood te laten slaan. Want tegen een geringe vergoeding vervangen we het gedurende de eerste drie jaar door een gloednieuw apparaat. 

Hoe kunt u van deze service profiteren?

 • Registreer uw nieuw gereedschap binnen 30 dagen na aankoop voor de garantie all-inclusive.
 • In het geval van een diefstal doet u onmiddellijk aangifte bij de politie.
 • Bezorg het ingevuld diefstalformulier, de PV van de politie (of voorlopig PV nummer), het garantiecertificaat en de copie van de factuur aan uw vakhandelaar.
 • Hij zal alle gegevens aan Festool overmaken
  U ontvangt tegen een eigen bijdrage van 100 € excl. BTW een nieuw Festool gereedschap.

Hoe werkt het precies?

In het geval van een diefstal ontvangt u van ons één keer een nieuw apparaat ter vervanging voor uw gestolen apparaat. U betaalt slechts een eigen bijdrage van 100 €
excl. BTW. Er komen geen verdere kosten bij. Deze service garanderen we voor alle voor de garantie all-inclusive geregistreerde Festool gereedschappen voor de duur van drie jaar vanaf de datum op uw originele aankoopbewijs. Het vervangingsapparaat valt niet opnieuw onder de diefstalbeveiliging.

Om van deze service gebruik te kunnen maken, dient de diefstal onmiddellijk bij de politie te worden aangegeven. De aangifte dient samen met uw garantiecertificaat en met de factuur binnen vijf dagen na de diefstal te worden voorgelegd aan een Festool dealer. Deze dient de documenten bij ons ter controle in. 

Na de controle wordt u door ons over de status geïnformeerd en kunt u na onze instemming het nieuwe apparaat bij uw Festool dealer tegen betaling van de hierboven genoemde eigen bijdrage afhalen.

Het diefstalverzekeringsformulier en de voorwaarden voor garantie all-inclusive vindt u hier:

 • Garantie all-inclusive

  Gereedschap voor de Garantie all-inclusive registreren

  Profiteer van de uitgebreide services. Registreer uw gereedschap zodat het de eerste drie jaar van garantie geniet en u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw werk.

  Registreer uw gereedschap nu
 • FAQ

  Veel gestelde vragen en passende antwoorden

  Alles wat u altijd wilde weten over de Garantie all-inclusive en over de Herstellingen.
  Heeft u nog andere vragen? Dan horen we het graag.

  Meer informatie
 • Festool Work app

  Gereedschap en services eenvoudig gekoppeld via de Festool Work App

  Eenvoudig uw accessoires en verbruiksgoederen bijhouden en bestellen. Nieuwe gereedschappen voor de garantie all-inclusive registreren en Bluetooth®-compatibele accu-packs koppelen.

  Meer informatie