Garantie all-inclusive 

Een toegevoegde waarde in uw vakmanschap.

Garantie all-inclusive.

Profiteer van de uitgebreide services van onze all-inclusive garantie. Na de onlineregistratie van uw nieuwe Festool gereedschap binnen 30 dagen na de aankoop is het gedurende de eerste drie jaar volledig verzekerd. En u kunt zich concentreren op wat belangrijk is: uw werk.1

Registreer uw gereedschap nu
 • Volledig gratis herstellingen

  Volledig gratis herstellingen.

  Snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. Wij vervangen zelfs typische slijtageonderdelen.2

 • Vervanging bij diefstal.

  Wordt uw machine tijdens de eerste drie jaren gestolen? Dan vervangen wij, mits een kleine bijdrage, uw gereedschap door een gloednieuw apparaat.

  Vervanging bij diefstal
 • Gegarandeerd originele onderdelen

  Gegarandeerd originele onderdelen.

  Elk reserve-onderdeel is minstens tien jaar beschikbaar. En mocht het onderdeel onverhoopt toch niet op voorraad zijn, dan ontvangt u een nieuwe machine.

 • Geld terug.

  Niet 100 % overtuigd? Dan heeft u na aankoop en registratie 15 dagen de tijd om het gereedschap terug te brengen. U krijgt dan uw aankoopbedrag volledig terug.
  Geld terug
 1. Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-gereedschappen die sinds 06.03.2013 gekocht werden en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-garantievoorwaarden zijn van kracht en kunnen worden bekeken op www.festool.be/service/waarborgsvoorwaarden.
 2. De "Volledig gratis herstellingen" geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, ondeskundig gebruik, schade door gebruik van niet-originele accessoires of reserveonderdelen en niet bij zelf gedemonteerde machines en wanneer de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest.