Garantie all-inclusive 

Toegevoegde waarde in uw vakmanschap.

Garantie all-inclusive.

Geniet van de uitgebreide services van onze alles omvattende garantie.
Na de gratis online registratie van uw nieuw Festool gereedschap binnen 30 dagen na de aankoop, is dit gedurende de eerste drie jaar volledig verzekerd. En u kunt zich concentreren op wat voor u belangrijk is: uw werk. 1

Registreer uw gereedschap nu
 • Volledig gratis herstellingen

  Volledig gratis herstellingen.

  Snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. Wij vervangen zelfs typische slijtageonderdelen, alsook de batterijen en de opladers.2

 • Vervanging bij diefstal.

  Wordt uw machine tijdens de eerste drie jaren gestolen? Dan vervangen wij, mits een kleine eigen bijdrage, uw gereedschap door een gloednieuw apparaat.

  Vervanging bij diefstal
 • Gegarandeerd originele onderdelen

  Gegarandeerd originele onderdelen.

  Elk reserve-onderdeel is altijd beschikbaar. Zelfs wanneer Festool zou stoppen met de productie van een machine, dan garanderen we nog steeds dat elk onderdeel minstens tien jaar beschikbaar blijft. En mocht het onderdeel tijdens deze periode onverhoopt toch niet op voorraad zijn, dan ontvangt u een nieuwe machine.

 • Geld terug.

  Niet 100 % overtuigd? Dan heeft u na aankoop en registratie 15 dagen de tijd om het gereedschap terug te brengen. U krijgt dan uw aankoopbedrag volledig terug.
  Geld terug
 1. Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-gereedschappen die binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-garantievoorwaarden gelden en kunnen worden bekeken op www.festool.be/waarborgsvoorwaarden.
 2. "Volledige herstelling gratis" geldt ook voor accu-packs en oplaadapparaten, maar niet voor ander verbruiksmateriaal en toebehoren en zelf uit elkaar gehaalde apparaten alsook schade door ondeskundige gebruik, gebruik van niet originele onderdelen en bij permanent sterk verslijtend gebruik.