Opleidingen

[Workshops voor eindgebruikers]

Haal meer uit uw Festool-machines

Opleidingen voor eindgebruikers

We organiseren elke maand opleidingen in onze demoruimte. Deze opleidingen worden gegeven door de Festool-Productspecialist en zijn open voor ALLE Festool- eindgebruikers. U krijgt zowel informatie over het Festool-systeem alsook antwoorden op uw specifieke dagelijkse werkuitdagingen.
Deze workshops zijn gratis voor alle Festool-eindgebruikers.

Praktisch
Plaats:  Kolonel Bourgstraat 101, 1030 Brussel
Duur:  van 14 uur tot 18.00 uur
Aantal deelnemers: beperkt tot 14 deelnemers 
Kostprijs: gratis

Graag inschrijven? Klik dan op de datum van de workshop. Een nieuw venster vanuit uw mailbox zal zich vervolgens openen met als 'Onderwerp' het thema en de datum van de workshop. Vermeld uw gegevens (naam, adres en telefoonnumer) om uw inschrijving te vervolledigen.

U kunt ook rechtstreeks een E-mail met alle nuttige informatie sturen naar media-be@festool.com

Verbindingssysteem VS 600

vrijdag 2 februari 2018

Zwaluwstaartverbindingen, kleine of grote verbindingen. Met de VS 600 lukt het allemaal. Dankzij deze workshop hebben verbindingssystemen geen geheimen meer voor u én heeft u meteen ook praktijkervaring.

Frezen, Domino en LR 32

vrijdag 4 mei 2018 (VOLZET)

In deze opleiding wordt de bovenfrees uitgelegd binnen het Festool-systeem. Een goede uitleg volstaat om te begrijpen hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk dit in elkaar zit. Na het volgen van deze workshop heeft u ook het werken met de DOMINO en de LR32 volledig onder de knie.

Renovatie Constructie

vrijdag 18 mei 2018 

Efficiënt renoveren en saneren? Wilt u schuren, saneren, mengen of zagen met een kettingzaag in isolatiemateriaal? Ontdek hoe het kan met Festool. Festool heeft voor alles een oplossing. En zeker ook voor de houtbewerking. Maak kennis met het Festool-systeem voor de houtconstructie.

Semi-stationair werken

vrijdag 8 juni 2018

U heeft behoefte aan stabiliteit bij een zekere mobiliteit? Ontdek dan al onze semi-stationaire machines. De PRECISIO tafelzaag, het veelzijdige CMS-systeem en het VAC SYS vacuum-systeem. Vind het systeem dat perfect bij u past.

Schuren *VOLZET*

vrijdag 14 september 2018 - *VOLZET*

*VOLZET*VOLZET*VOLZET*VOLZET*VOLZET*VOLZET*

Ontdek hoe uw productiviteit verhoogt bij oppervlaktebewerking door de juiste keuze van schuurbeweging en schuurpapier. Bovendien zijn er nieuwe ontwikkelingen op gebied van oppervlakbewerking. Maak kennis met de laatste Festool-oplossingen voor het bewerken van nieuwe oppervlakken en voor het renoveren van reeds bestaande.
Is polijsten nog onbekend voor u? Ontdek welke polijstpasta u best gebruikt in combinatie met de juiste spons voor het meest briljante resultaat.

Haal meer uit je zaagmachines

(vrijdag 19 oktober 2018 volzet.) NIEUWE DATUM 26 oktober

U kent reeds onze verschillende handzagen? Maar kent u ook alle accessoires die de toepassingsmogelijkheden van uw zagen verruimen? Gebruik je combi-zwaaihaak voor het snel in verstek zagen met de geleiderail en leer welke zaagbladen leiden tot de beste resultaten op verschillend materiaal.

Ik schrijf me in

Het Conturo kantenlijmsysteem

vrijdag 16 november 2018

De meest perfecte kanten maakt u dankzij het Conturo kantenlijmsysteem. Voorbereiden, afwerken, mobiel of stationair, ... dankzij deze workshop wordt perfect kanten maken kinderspel

Ik schrijf me in