Roadshow 2019

Wees er zelf bij.

Volgeladen met nieuwe ideeën

Test zelf ter plaatse. Overtuig uzelf. Beleef de Festool Roadshow 2019.

 • De terugkeer van de klassiekers.

  U houdt van hout en bewerkt het met passie? Dan zult u zeker en vast onder de indruk zijn van ons DOMINO verbindingssysteem. Neem de DOMINO in de hand en test zelf de vele mogeijkheden van het systeem uit.
  Ook onze frees-, (semi-stationaire) zaag - en schuurmachines zijn van de partij. Allemaal machines die uiteraard perfect in het Festool-systeem passen: alle toebehoren, verbruiksgoederen, stofzuig- en transportsystemen zorgen ervoor dat de machines, en dus ook u, optimaal kunnen werken. Kortom... alles waarvoor een schrijnwerker warm loopt.

 • Uw meest waardevolle gereedschappen: uw vingers

  Exclusief! Kom onze nieuwste tafelzaag TKS 80 met SawStop-technologie ontdekken. Deze Festool innovatie wordt speciaal voor uw veiligheid geïntroduceerd. Kom kijken hoe de cirkelaag in minder dan 4 milliseconden stil staat en meteen ook van het werkvlak wordt weggetrokken, wanneer de zaag in contact komt met uw huid.
  Kom kijken naar deze spectaculaire demo. Deze vindt telkens plaats 2 uren na de aanvang van de Roadshow.

 • Festool beleven en alle vragen aan onze experts stellen.

  De Roadshow is ook voor ons het meest perfecte moment om u te ontmoeten. Ons voltallig team is dan ook aanwezig om een antwoord te bieden op al uw vragen. De Roadshow is hét moment bij uitstek om u alle nieuwigheden voor dit najaar te tonen. Laat u verrassen door de haakse accu-slijper AGC 18 en door het accu-diamant-doorslijpsysteem DSC AGC 18. Psst... u krijgt zelfs al een glimp te zien van de nieuwigheden voor januari 2020... maar dat blijft stiekem onder ons.

 • Voordelen zonder discussie.

  Beleef zowel onze veelzijdige producten alsook de vele voordelen van onze uitmuntende service van dichtbij. Naast uitstekende gereedschappen bieden we u immers ook een service van uitstekende kwaliteit. Want voor uw tevredenheid en uw vertrouwen in Festool doen we alles. Alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook. Graag meer over onze services weten? Ons Roadshow-team informeert u ter plaatse over het volledige service-aanbod. Kom eens langs!

Roadshow-kalender

Wees klaar voor de Festool Roadshow 2019. We brengen onze klassiekers en onze nieuwigheden naar uw vakhandelaar. Ontdek het DOMINO verbindingssysteem, onze frees-, zaag en schroefboormachines.
Kom langs!

Zorg dat je erbij bent tijdens de exclusieve en indrukwekkende demonstratie van de nieuwste tafelzaag TKS 80 met SawStop-veiligheidstechnologie. De demo vindt plaats 2 uur na de start van het evenement. Vind hier meteen alle informatie over het evenement:

Ready.

Uw geschenk ligt klaar!
Nu aanmelden, bon meebrengen en welkomstgeschenk* ontvangen!

Meld u hier gratis voor een van onze evenementen aan en uw geschenk ligt klaar. Breng hiervoor gewoon uw bon naar de Roadshow mee!
Zo werkt het:
Aanmelden, bon opslaan of meteen afdrukken, meebrengen en het geschenk ontvangen.

Langskomen is de moeite - we kijken uit naar uw bezoek!
*) Slechts zolang de voorraad strekt. Slechts 1x per persoon en gezin.
Nu inschrijven

Wedstrijd

Langskomen, registreren en met een beetje geluk wint u een gepersonaliseerd Festool werkkledij !

Beleef de productveelzijdigheid van Festool en laat u overtuigen. Neem deel aan de Roadshow 2019 en win met een beetje geluk de hoofdprijs.

Alle deelnemers die ingeschreven zijn aan de infodesk ter plaatse maken kans om een volledige en gepersonaliseerd werk-outfit van Festool te winnen.

Festool fanpagina

Volg onze Roadshow ook op Facebook

Bedrijf
Branche
Evenement
Beruf
Aanspreking
Voornaam
Achternaam
Alter
Telefoon
E-mail
Straat/huisnr.
%STREET_NO_SEPARATE%
Postcode/stad
Land
Beschrijving
 
*Verplicht veld
Nu aanmelden

1) Garantie all-inclusive geldt voor alle Festool-gereedschappen die sinds 06-03-2013 gekocht werden en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn. De Festool-servicevoorwaarden gelden en kunnen worden bekeken op www.festool.be/service

De „Volledig gratis herstellingen“ geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, ondeskundig gebruik, schade door gebruik van niet-originele accessoires of reserve-onderdelen, zelf gedemonteerde machines en indien de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest.