Typisch Festool

Een machine die gewoon de geest niet wilt geven?  Dat is typisch Festool. Daarom vertrouwen professionals en verdelers ook op die duurzaamheid en  robuustheid van Festool-producten..
- Maak uw keuze -

Veeleisend

Goed is voor ons nooit goed genoeg

De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor onze regio vol met wereldmarktleiders en hidden champions waarbij Zwabisch vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.Ons succesverhaal

Familiebedrijf

Traditie verplicht. Familie schept een band.

Als traditioneel familiebedrijf houden we een bedrijfscultuur in stand die is georiënteerd op regionale verankering, hoge eisen, blijvend succes, waardering van onze medewerkers en een “wij-gevoel” in het bedrijf. Ieder van onze 2700 Festool-medewerkers maakt deel uit van de Festool-familie.

Op de foto links: Barbara Austel, vennoot en kleindochter van Berta Stoll en de oprichter van het bedrijf Gottlieb Stoll

Het familiebedrijf Festool

Toepassingsgericht

Wij begrijpen het werk van onze professionals tot in de kleinste details.

Bij Festool hebben we ervaren vakmensen in dienst die hun sporen verdiend hebben in de praktijk als schilder, schrijnwerker, dakwerker... Zij worden van bij het begin nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces van nieuwe producten. Zo maken we machines op maat van hun ervaringen en behoeften: ergonomisch, licht, gemakkelijk te bedienen, sterk, extreem robuust en betrouwbaar.
Zo helpen we u om uw projecten sneller, nog professioneler en met minder inspanningen af  te werken. En dat betaalt zich zelf, spreekwoordelijk, terug.

Gespecialiseerd

Gereedschap voor het beste resultaat

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Onze gereedschappen, onze accessoires en onze service zijn dan ook perfect op uw eisen als veeleisende professional afgestemd.

Onze toepassingsgebieden

Op service gericht

Volledig zorgeloos – volledig tevreden.

Onze Festool-services oriënteren zich net als al onze diensten op uw professionele eisen opdat u zich op het belangrijkste kunt concentreren: uw werk. Elke geregistreerde machine profiteert van de omvangrijke gratis diensten van onze SERVICE all-inclusive: 36 maanden gratis reparatieservice - inclusief vervanging van alle slijtageonderdelen, 36 maanden nieuwe machine bij diefstal, 15 dagen testen zonder risico en 10 jaar beschikbaarheid van reserveonderdelen.

Naar de Festool-service

Verantwoordelijkheidszin

Verantwoordelijk voor onze omgeving

Ondernemen met aandacht voor onze omgeving maakt wezenlijk deel uit van onze waarden.Onze milieuvisie
 • Geschiedenis van het bedrijf

  Wij zijn trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis. Tegelijkertijd ontwikkelen we ons voortdurend verder in een mondiale toekomst die onze wereld steeds meer verenigt.

  Van het verleden naar het heden
 • Toepassingsgebieden

  Toepassingsgebieden

  Wij zijn specialist op het gebied van houtconstructie, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden. Alleen perfectie is goed genoeg.

  Toepassingsgebieden ontdekken
 • Banen van de Festool Group

  Banen en carrière

  Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij onze nieuwe collega worden? Contacteer ons dan!

  Meer informatie