Typisch Festool

Een machine die gewoon de geest niet wilt geven?  Dat is typisch Festool. Daarom vertrouwen professionals en verdelers ook op die duurzaamheid en  op die robuustheid van Festool-producten..

  Veeleisend

  Goed is voor ons nooit goed genoeg

  De wil om iets perfect te doen en een uitstekende kwaliteit te realiseren. Dat is typisch Festool. En dat is ook typerend voor onze regio vol met wereldmarktleiders en hidden champions waarbij Zwabisch vakmanschap, eigenheid en het hoogste kwaliteitsbesef tot unieke producten en diensten leiden.  Ons succesverhaal

  Familiebedrijf

  Traditie verplicht. Familie schept een band.

  Als traditioneel familiebedrijf houden we een bedrijfscultuur in stand die is georiënteerd op regionale verankering, hoge eisen, blijvend succes, waardering van onze medewerkers en een “wij-gevoel” in het bedrijf. Ieder van onze 2700 Festool-medewerkers maakt deel uit van de Festool-familie.

  Op de foto links: Barbara Austel, vennoot en kleindochter van Berta Stoll en de oprichter van het bedrijf Gottlieb Stoll

  Het familiebedrijf Festool

  Toepassingsgericht

  Wij begrijpen het werk van onze professionals tot in de kleinste details.

  Bij Festool hebben we ervaren vakmensen in dienst die hun sporen verdiend hebben in de praktijk als schilder, schrijnwerker, dakwerker... Zij worden van bij het begin nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces van nieuwe producten. Zo maken we machines op maat van hun ervaringen en behoeften: ergonomisch, licht, gemakkelijk te bedienen, sterk, extreem robuust en betrouwbaar.
  Zo helpen we u om uw projecten sneller, nog professioneler en met minder inspanningen af  te werken. En dat betaalt zich zelf, spreekwoordelijk, terug.

  Gespecialiseerd

  Gereedschap voor het beste resultaat

  Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bouwtimmeren, meubelmaker-, schilder- en renovatiewerkzaamheden en lakvoorbereiding en -afwerking. Onze gereedschappen, onze accessoires en onze service zijn dan ook perfect op uw eisen als veeleisende professional afgestemd.

  Onze toepassingsgebieden

  Festool SERVICE

  Voordelen zonder compromis.
  De directe, praktische en uitgebreide service voor u en uw gereedschap. Naast uitstekende gereedschappen bieden we u ook services van uitstekende kwaliteit. Voor uw tevredenheid en uw vertrouwen in Festool doen we alles. Want alleen als u tevreden bent, zijn wij het ook.
  Meer te weten komen

  Verantwoordelijkheidszin

  Verantwoordelijk voor onze omgeving

  Ondernemen met aandacht voor onze omgeving maakt wezenlijk deel uit van onze waarden.  Onze milieuvisie
  • Geschiedenis van het bedrijf

   Trots op onze 90-jarige bedrijfsgeschiedenis en toch  ontwikkelen we ons voortdurend verder om thuis te zijn in de mondiale toekomst van vandaag. Van het verleden naar het heden
  • Toepassingsgebieden

   Toepassingsgebieden

   Wij zijn specialist op het gebied van houtconstructie, meubelmaker-, schilder- en renovatie-werkzaamheden. Alleen perfectie is goed genoeg. Toepassingsgebieden ontdekken
  • Banen van de Festool Group

   Banen en carrière

   Wil jij onze nieuwe collega worden?
   Contacteer ons dan! Meer informatie