Alle nieuwe producten in één oogopslag.

- Maak uw keuze -

De nieuwe startpagina

Nieuwe structuur, snelle koppelingen.

De nieuwe structuur van de startpagina biedt een snel overzicht. Nieuw is de sectie "Kennis". Hier vindt u informatie en video's over onze producten.  De snelkoppelingen op de startpagina leiden meteen naar de gewenste informatie: over lopende acties, over de branches en informatie over Festool. 

Nog meer productinformatie

Alles in één oogopslag.

De nieuwe website bevat veel aanvullende informatie over de producten. De nieuwe video's laten op eenvoudige wijze de voordelen van het gereedschap zien en bieden tips en trucs in verband met de toepassingsgebieden. 

Naar het productoverzicht

Zoeken en vinden

Meer structuur, betere resultaten.

Vind met de geoptimaliseerde zoekfunctie nog sneller wat u zoekt: bij de invoer van een zoekbegrip vanaf de derde ingevoerde letter worden passende voorstellen weergegeven. Daarnaast is er de mogelijkheid om de zoekresultaten op categorieën zoals producten, accessoires, kennis en overige te filteren. 

Nu producten filteren.

Met de nieuwe filterfunctie de productkeuze beperken.

Met de nieuwe filterfunctie kunt u eerst de productcategorie kiezen. Deze keuze kan vervolgens met meer filters worden beperkt.
Op die manier worden alleen de voor u relevante producten weergegeven.

Naar het productoverzicht

Optimale weergave op alle apparaten

Altijd en overal.

Of u nu thuis aan de computer zit of onderweg met uw tablet of smartphone surft: de nieuwe website past zich aan uw apparaat aan. Dit zorgt voor een eenvoudig gebruik van de website in alle situaties.

Vereenvoudigde processen

Sneller naar het doel.

Geoptimaliseerde processen zorgen ervoor dat u nog eenvoudiger en sneller kunt registreren, bijv. bij de registratie van SERVICE all-inclusive of bij de reparatieservice.

Het zoeken naar dealers werd met een navigatiefunctie uitgebreid.
Na de selectie van uw dealer vindt u ook meteen uw weg hier naartoe. 

Naar Dealer zoeken

Festool-services

Uw myFestool

Binnenkort zal ook myFestool geoptimaliseerd en op alle apparaten beschikbaar zijn. Tot die tijd functioneren de login naar uw account alsook nieuwe aanmeldingen zoals altijd via het bestaande myFestool-portaal. 

Naar login van myFestool
myFestool