36 maanden GRATIS reparatieservice

Vervanging van slijtageonderdelen = nul euro! 

36 maanden GRATIS reparatieservice.**

UNIEK - Als uw machine niet goed meer werkt, wordt deze gratis gerepareerd. Inclusief werktijd, reserveonderdelen en alle slijtagedelen. 36 maanden lang.  
U sluit zo het kostenrisico uit en bespaart veel tijd. Tijd die u aan uw werk kunt besteden.

Uw eerste stap: registreer uw gereedschap

 • Registreer uw machine online voor SERVICE all-inclusive.
 • Stuur bij aanspraak op garantie uw machine via uw dealer naar onze servicewerkplaats.

De service in detail.

U kunt gebruik maken van de SERVICE all-inclusive wanneer:

 • de geleverde machine aantoonbare materiaal- en/of fabricagefouten vertoont.
 • slijtageonderdelen (met name koolborstels, kogellagers, rubbermanchetten, accupacks, afdichtingsringen en schakelaars)
  bij deskundig gebruik van de machine aantoonbaar beschadigd zijn als gevolg van natuurlijke slijtage. In de reserveonderdelencatalogus via www.festool.be/service vindt u een lijst van alle onderdelen die onder de garantie vallen.

 Er kan met name geen aanspraak worden gemaakt op garantie:

 • in geval van beschadiging van verbruiksmateriaal en accessoires, in het bijzonder bij steunschijven, schuurzolen, plug-it kabels, zaagbladen, frezen, roergardes, snijmessen, snijgarnituren en boorgereedschap.
 • wanneer er bij aansluiting, installatie, inbedrijfstelling, bedrijf, gebruik of onderhoud van de machines is afgeweken van de gebruiksaanwijzing of de overige documentatie bij de afzonderlijke machines.
 • in geval van ander ondeskundig gebruik, met name bij geweld van buitenaf (in het bijzonder bij schokken of een val) bij gebreken aan machines die vooral zijn veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires of reserveonderdelen.
 • in geval van machines die zijn gewijzigd of uitgebreid, in het bijzonder bij machines die gedemonteerd zijn geweest.
 • ingeval de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest, in het bijzonder bij industrieel continubedrijf of een permanent hogere dan gemiddelde belasting van de machine.

Alle voorwaarden voor SERVICE all-inclusive vindt u in de servicevoorwaarden van Festool.

Nog vragen?

Raadpleeg onze FAQ’s of neem rechtstreeks contact met ons op
+32 (0) 2 893 36 40 of atelier-be@festool.com

Naar de FAQ’s

 • Beveiliging tegen diefstal

  36 maanden gratis beschermd tegen diefstalkosten.

  Bij diefstal ontvangt u, gedurende de eerste 36 maanden na aankoop van uw machine, tegen een eigen bijdrage van 100 euro (excl BTW) een gloednieuwe vervangende machine.

  Meer informatie
 • Leveringsgarantie voor reserveonderdelen

  10 jaar voorraadgarantie op reserve-onderdelen

  En mocht een reserve-onderdeel dan toch bij uitzondering niet meer verkrijgbaar zijn, dan krijgt u ter vervanging gratis een nieuwe machine.

  Meer informatie
 • Testen zonder risico

  15 dagen testen zonder risico, zo bent u zeker van uw aankoop.

  Het gekochte gereedschap bevalt slechts voor 90%? Tot en met 15 dagen na aankoop kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen en voor de volle 100 procent !

  Meer informatie

** "GRATIS reparatie" geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, in geval van ondeskundig gebruik, schade die is veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires of reserveonderdelen, en als de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest.