Festool SERVICE all-inclusive

Concentreer u op waar het op aankomt:  uw werk

Elke dag weer denken wij na hoe wij het leven voor u eenvoudiger kunnen maken. Met perfect doordacht gereedschap én met services die zich volledig richten op de eisen van uw dagelijkse praktijk. Uitvaltijden, onnodige extra inspanningen en extra kosten dienen zoveel mogelijk vermeden te worden om succesvol te zijn. De bijdrage van Festool aan uw succes: onze SERVICE all-inclusive.* Want uw succes is voor ons uiterst belangrijk. 

Registreer uw gereedschap nu
 • SERVICE all-inclusive

  36 maanden GRATIS reparatieservice.**


  UNIEK - Als uw machine niet goed meer zou werken, wordt deze gratis gerepareerd. Inclusief werktijd, reserveonderdelen en zelfs slijtagedelen.

 • Alles gestolen? Geniet van
  36 maanden kostenbescherming in geval van diefstal.


  Bij diefstal ontvangt u tijdens de eerste 36 maanden na aankoop van uw machine, tegen een eigen bijdrage van 100 euro (excl BTW) een gloednieuwe vervangende machine.

  Beveiliging tegen diefstal
 • SERVICE all-inclusive

  "Bestaat niet meer", bestaat niet. 10 jaar garantie op reserve-onderdelen.


  En mocht een reserve-onderdeel dan toch bij uitzondering niet meer verkrijgbaar zijn, dan krijgt u ter vervanging gratis een nieuwe machine.

 • Slechts 90% tevreden?
  100% geld terug
  .
  15 dagen testen zonder risico.


  Het gekochte gereedschap bevalt niet voor 100%? Tot en met 15 dagen na aankoop kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen.

  SERVICE all-inclusive

Nog vragen over onze SERVICE all-inclusive?

Raadpleeg onze FAQ’s of neem rechtstreeks contact met ons op
+32 (0)2 893 36 30 of media-be@festool.com

Naar de FAQ’s

* Geldig voor alle Festool-machines die sinds 06.03.2013 gekocht en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn voor de SERVICE all-inclusive. De Festool servicevoorwaarden zijn van kracht. Deze kunnen worden bekeken op www.festool.be/service.

** "GRATIS reparatie" geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, in geval van ondeskundig gebruik, schade die is veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires- of reserveonderdelen, en indien de machine continu aan slijtage onderhevig is geweest.