Verhuis

Festool Belgium verhuist !

Naar de A. Gossetlaan 48/001 in 1702 Groot-Bijgaarden

Alleen het adres verandert. de rest niet

Festool Belgium klaar voor de toekomst !


Festool Belgium is vanaf 17 juni 2019 te vinden in het splinternieuw gebouw in Groot-Bijgaarden. De bouwinspanningen en -planningen zijn bijna ten einde.
De laatste afwerkingen zijn volop aan de gang. Het gebouw is bijna klaar om Festool Belgium te omarmen. 
Een nieuw gebouw, een nieuwe locatie, inclusief prachtig uitzicht op de Brusselse skyline … Festool Belux is klaar om de toekomst met veel enthousiasme aan te pakken. Dat is duidelijk.
Hoog tijd dus voor een gesprekje met Geert De Prijck, Sales Manager Festool Belux en met Anne De Bilde, Finance en HR Manager van Festool Belgium.

Hallo Geert, waarom verhuist Festool Belgium?

“De constante en sterke organische groei van een bedrijf zorgt vroeg of laat ook voor een bedrijfspand dat aan uitbreiding toe is. De vraag was dus niet of Festool Belgium nog in het huidige gebouw zou kunnen blijven, maar wel hoe lang het zou duren alvorens we verplicht zouden worden om te verhuizen naar een groter pand.  De nood aan meer ruimte liet zich steeds meer voelen. Tijd dus om enkele opties naast elkaar te leggen en de gevolgen van elk scenario te bestuderen. Deze grondige analyse, die al in januari 2017 startte, maakte ons duidelijk dat het bouwen van een eigen pand naast Brussel de beste oplossing was. 
Onze holding TTS-Tooltechnic Systems was graag bereid om te investeren in de toekomst van Festool Belgium en we zijn hen dan bijzonder dankbaar hiervoor.” vertelt ons Geert De Pryck. 

En welke locatie is het dan geworden?

Anne De Bilde: “ Bij de keuze van de locatie vonden we het belangrijk om rekening te houden met het welzijn van al onze medewerkers. We kozen dan ook bewust voor Groot-Bijgaarden.  Geografisch het meest centrale punt wanneer we de woonplaatsen van onze werknemers op een kaart uittekenen en bovendien vlakbij een aantal grote invalswegen gelegen, wat de bereikbaarheid bevordert.” 

"Alleen het adres verandert. Al de rest blijft hetzelfde.
Onze telefoonnummers, onze E-mails, onze mensen, onze passie, onze kwaliteit, onze Service... vind je vanaf 17 juni 2019 in de Alfons Gossetlaan 48/001, 1702 Groot-Bijgaarden"
 

Kan je ons iets meer vertellen over ons nieuw gebouw Anne?

“Het gebouw biedt ons een oppervlakte van 2100 m2 en zowel de industriële look als de aankleding passen perfect binnen de corporate identity.  De nauwe samenwerking met Richard Bantel, architect van Festool HQ, zorgt ervoor dat het gebouw voldoet aan alle hedendaagse eisen van een modern gebouw. Met oog voor welzijn, voor ecologie en voor duurzaamheid.

Het gelijkvloers wordt volledig ingericht als moderne werkplaats met heel wat stockageruimte en op de eerste verdieping ontvangen we comfortabel alle bezoekers in een praktische trainingsruimte. Customer Service, Marketing, Sales, Finance en Directie betrekken de tweede verdieping. 

We hebben ervoor gezorgd dat het een aangename werkomgeving wordt met heel veel licht, wat in ons huidig gebouw niet echt het geval is. Ook het parkingprobleem waarmee onze mensen vandaag worstelen, wordt volledig opgelost door de 30 parkingplaatsen die voor hen gereserveerd zijn.  

Het hele proces heeft bijna 2 jaar geduurd en we zijn er bijna. Mooi volgens planning.”  Ik kijk alvast uit naar onze nieuwe werkomgeving, voegt Anne De Bilde begeesterd toe.” 

Het hele Festool Team verhuist mee !

Klik en ontdek uw Festool-team dat met dezelfde passie voor u aan de slag blijft gaan...